Новини

Актрисите Мина Каукова и Недиляна Павлик с лични премиери

Две лични премиери предстоят в Драматичен театър „Никола Вапцаров“. Актрисата Мина Каукова влиза в спектакъла „Метаморфози“ по Овидий, режисьор Стайко Мурджев, на 6 март, а Недиляна Павлик става част от екипа на „Комедия за тенори“ от 8 март.

Мина Каукова завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. д-р Атанас Атанасов през 2023 година. Дипломира се с ролите на Василиса в „На дъното“ от Максим Горки, режисьор Антон Угринов, Лейди Хънт и Виктория в „Екстази“ по Ървин Уелш, режисьор Мартин Каров, и други. На телевизионните зрители е позната и от сериалите „Съни бийч“ и „Мен не ме мислете“. В спектакъла „Метаморфози“ Мина Каукова влиза в ролите на Ирида и Психея. С нетърпение очакваме да видим как тя ще пресъздаде образите на двете героини от древногръцката митология.

В състава на едно от най-гледаните представления на благоевградския театър – „Комедия за тенори“ от месец март влиза актрисата Недиляна Павлик. Тя е част от трупата на театъра от 2020 година и е добре позната на публиката от спектаклите „Колко е важно да бъдеш сериозен“ от Оскар Уайлд, режисьор Антон Угринов, „Метаморфози“ по Овидий, режисьор Стайко Мурджев, документалния спектакъл „Забелязано в Благоевград“ с режисьор Неда Соколовска и мн. др.

Пожелаваме на двете прекрасни дами бурни аплодисменти и на добър час в спектаклите „Метаморфози“ и „Комедия за тенори“!

Още новини

април 15, 2024

Още новини

Абонирай се

Получавайте известия, новини и месечната програма преди всички